Heerlijk ontspannen wonen

Zeg je Pijnacker, dan zeg je ontspannen wonen en leven. Midden in de Randstad geniet je hier van de rust, ruimte en dorpse gemoedelijkheid. Zeker in het sfeervolle Tuindershof ZUID is het heerlijk spelen, ontspannen en ontmoeten. In deze veelzijdige, groene wijk is er altijd iemand in de buurt om een praatje te maken, koffie mee te drinken, te wandelen of te sporten.

Alles wat je zoekt in een woonplaats

Vanuit Tuindershof ZUID ben je op de fiets in een paar minuten in het centrum van Pijnacker. Pijnacker heeft als woonplaats veel te bieden: quality time dicht bij huis en slechts een half uur verwijderd van bruisende steden als Den Haag, Delft en Rotterdam. Omringd door natuur en met winkels, scholen, sportverenigingen en horeca om de hoek is Pijnacker de ideale woonplaats.

"Omringd door de natuur, trek je er in Tuindershof ZUID eenvoudig op uit"

Omringd door natuur

Even een rondje lopen rond de Plas van Buijsen of een flink stuk fietsen door vogelgebied de Groenzoom. Als je in Tuindershof ZUID woont is dat heel gewoon. Vanuit je appartement wandel je zo de vrije natuur in. En ook rond Pijnacker vind je prachtige natuurgebieden zoals de Groenzoom, de Dobbeplas en het Bieslandse Bos.

Altijd de natuur in je tuin

Welk woningtype je ook kiest, je hebt in Tuindershof ZUID altijd de natuur in je voor- of achtertuin. Dwars door de wijk stroomt een waterpartij met natuurlijke oevers, bloemrijke grassen en fraaie bomen. De meander sluit rechtstreeks aan op de plas Van Buijsen, wat Tuindershof ZUID direct verbindt met het omringende natuurnetwerk en zorgt dat je deze nieuwe buurt zowel letterlijk als figuurlijk ziet groeien en bloeien!

Klaar voor de toekomst

Met winkels, scholen, sport- en recreatiemogelijkheden om de hoek én de gezelligheid van de eigen wijk, is Tuindershof ZUID een fijne, veelzijdige buurt én duurzaam. Tuindershof ZUID is klaar voor de toekomst. Jouw toekomst.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.