Tuindershof ZUID komt eraan!

De bouw van Tuindershof ZUID gaat daadwerkelijk van start! Na de succesvolle verkoop van de appartementen, start eind maart de bouw van deze appartementen. De eerste bouwactiviteiten zal je dan ook gaan zien in dit zuidelijke deel van Tuindershof. 

Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de volgende fasen van Tuindershof ZUID. In mei worden de eerste 20 ééngezinswoningen aan de Fresiatuin in verkoop gebracht. De tweede fase met 23 woningen aan de Tulpenhof volgt in de zomer van 2022. Vanaf de start verkoop komt alle informatie van de verschillende woningtypes (inclusief de prijzen) online beschikbaar en is het mogelijk om je online in te schrijven. De toewijzing zal aansluitend per loting plaatsvinden. 

Woningtypes Fresiatuin

De 20 woningen aan de Fresiatuin zijn verdeeld over vier woonblokken en variëren qua grootte en uitstraling. Zo zijn er woningen startend vanaf 75 m2 tot en met 149 m2 woonoppervlak. 

Wil je meer weten over de verschillende woningtypes? Onder het kopje woningtypes vind je alvast een voorproefje van de woningen en bekijk je de eerste gevelbeelden en woningspecificaties. Volgende maand delen we meer informatie over de verschillende types, waaronder de eerste impressies. Ook vertellen we je dan meer over de aankomende start verkoop in mei. Nog heel even geduld dus!

Bekijk woningtypes

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.