Start bouw Tulpenhof feestelijk gevierd

Kopers vieren feest!

Op vrijdag 1 september vierde Heijmans de bouw van het wooneiland Tulpenhof in Pijnacker. De bouw van dit exclusieve wooneiland met 23 luxe woningen is al sinds juni gestart en vrijdag kwamen alle kopers en genodigden bijeen om dit heugelijke feit te vieren. Directeur van Heijmans Esther Fleers en Wethouder Frank van Kuppenveld feliciteerde de kopers met de aankoop en bouw van hun nieuwe woning en deze stap richting hun nieuwe thuis. Het wooneiland krijgt de straatnaam Tulpenhof, symbolisch heiden de directie en de wethouder daarom de eerste Tulp! Hetgeen werd feestelijk afgerond met een toast op een voorspoedig bouwproces.

 

Inmiddels zijn 19 huizen van de 23 verkocht en zoeken we nog buren voor de andere 4 woningen. Veel van de kopers wonen momenteel al in de gemeente Pijnacker – Nootdorp, andere komen uit de omliggende gemeentes. Uiteraard deden de nieuwe bewoners ook een poging tot het heien van de Tulp! Daarna namen kopers een kijkje bij de woning. Alle funderingen zijn reeds gerealiseerd, volgende week komen de eerste casco’s. Dan verschijnen er al snel hele huizen op de bouwplaats! Heijmans verwacht dat de nieuwe bewoners volgend jaar zomer de sleutel in ontvangst nemen. 

 

Wooneiland Tulpenhof is een ontwikkeling van Heijmans en de laatste fase van Tuindershof ZUID. In de afgelopen 2 jaar realiseerde Heijmans hier al 48 appartementen en 20 ééngezinswoningen aan de Fresiatuin. Met Tulpenhof rond zij de realisatie van het zuidelijk deel van Tuindershof af.