Bouw wooneiland Tulpenhof van start!

Begin juni is de bouw van de 23 woningen op wooneiland Tulpenhof gestart. Voor Heijmans een mooie mijlpaal in de afronding van Tuindershof ZUID. Vóór de bouwvakantie zal het grondwerk worden voltooid en zal er een begin worden gemaakt met de fundering.

Maar liefst 65% van het project is verkocht, maar er zijn nog enkele twee- en driekappers beschikbaar! Deze woningen zijn allemaal uitgerust met mooie opties voor het ideale woongenot. Iedere woning ligt op een ruim perceel en het merendeel van de woningen heeft een tuin aan het water en parkeert op eigen terrein.

Wil jij ook graag in een waterrijke omgeving wonen op loopafstand van de plas van Buijsen? Dan is dit je kans! Laat je verrassen door de ruimte in de woningen, die variëren van 147 tot maar liefst 185 m2. Alle woningen zijn gebouwd volgens de laatste eisen van energiezuinigheid en worden verwarmd en gekoeld middels een bodemwarmtepomp met collectieve bron. Bovendien beschikken ze over indaks PV panelen, waarmee je je elektrakosten aanzienlijk kunt reduceren.

De koopsommen starten vanaf € 683.110,- v.o.n. Naar verwachting zijn deze woningen in de zomer van 2024 klaar. Heb je interesse? Bekijk dan het beschikbare aanbod en schrijf je in! Wij vertellen je graag meer over dit mooie project.

Bekijk woningtypes