Binnenkort start bouw Tulpenhof

Realisatie laatste fase Tuindershof ZUID

Goed nieuws uit Pijnacker! De verkoop van wooneiland Tulpenhof in Tuindershof ZUID is in volle gang en maar liefst 65% van de woningen is al verkocht. Bovendien is de omgevingsvergunning inmiddels afgegeven, waardoor Heijmans in juni kan beginnen met de bouw van de 23 exclusieve woningen. Hierdoor komt de realisatie van wooneiland Tulpenhof steeds dichterbij!

Wil jij ook graag in een waterrijke omgeving wonen op loopafstand van de plas van Van Buijsen? Dan is dit je kans! Er zijn nog enkele ruime twee-onder-een-kap en drie-onder-een-kapwoningen beschikbaar, allemaal uitgerust met mooie opties voor het ideale woongenot. Iedere woning ligt op een ruim perceel en het merendeel van de woningen heeft een tuin aan het water en parkeert op eigen terrein.

Laat je verrassen door de ruimte in de woningen, die variëren van 147 tot maar liefst 185 m2. Alle woningen zijn gebouwd volgens de laatste eisen van energiezuinigheid en worden verwarmd en gekoeld middels een bodemwarmtepomp met collectieve bron. Bovendien beschikken ze over indaks PV panelen, waarmee je je elektrakosten aanzienlijk kunt reduceren.

De koopsommen starten vanaf € 683.100,- v.o.n. Naar verwachting zijn deze woningen in de zomer van 2024 klaar voor oplevering. Heb je interesse? Bekijk dan het beschikbare aanbod op onze website en schrijf je in! Wij vertellen je graag meer over dit mooie project.