REMINDER: verkoopevent wooneiland Tulpenhof

Zaterdag 2 september 2023 van 10.00 tot 13.00 uur

Aanstaande zaterdag is het zover! We willen je graag herinneren aan het aankomende verkoopevent voor wooneiland Tulpenhof. Ben je nieuwsgierig naar de laatste beschikbare woningen op dit prachtige wooneiland? Zaterdag is dé gelegenheid om meer te ontdekken over het project en de woningen die nog te koop zijn.

Ons team staat op zaterdag 2 september van 10.00 tot 13.00 uur voor je klaar op de bouwplaats aan de Van Buijsenlaan in Pijnacker. We zijn er om je vragen te beantwoorden en vertellen je met plezier meer over het project en de diverse woningtypen. Kom gezellig langs en laat je verrassen door de mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft.

Zien we jou daar? Aanmelden is niet nodig. Tot zaterdag!

Laatste woningen Tulpenhof

Op wooneiland Tulpenhof zijn nog enkele twee-onder-een-kap en drie-onder-een-kap woningen beschikbaar. Deze ruime huizen zijn voorzien van diverse mooie opties die zorgen voor optimaal woongenot. Iedere woning ligt op een ruim perceel en het merendeel van de woningen heeft een tuin aan het water en parkeert op eigen terrein.

De koopsommen starten vanaf € 712.110,- v.o.n. en de bouw is inmiddels gestart. Naar verwachting zijn deze woningen in de zomer van 2024 klaar. Heb je interesse? Bekijk dan het beschikbare aanbod op onze website en schrijf je in. Of kom gezellig langs op het verkoopevent van zaterdag 2 september!

Bekijk woningtypes