Heijmans start bouw 48 appartementen in project Tuindershof ZUID Pijnacker

Pijnacker, 14 april 2022 – Bouw- en ontwikkelbedrijf Heijmans is gestart met de bouw van 48 appartementen in het project Tuindershof ZUID in Pijnacker. Project Tuindershof ZUID bestaat uit een 1e deel met 48 koopappartementen en een 2e deel met 43 grondgebonden koopwoningen, welke later dit jaar in verkoop worden gebracht.

 

In samenwerking met de gemeente Pijnacker – Nootdorp heeft Heijmans hier 48 kleinschalige woningen ontwikkelt om zo te voldoen aan de marktvraag van een betaalbare woning voor de kleine huishoudens waaronder ook de startende woningkoper. De Pijnackerse wethouder Frank van Kuppeveld en Heijmans directeur Esther Fleers verrichtten op 14 april de feestelijke openingshandeling.

Wethouder Frank van Kuppeveld is blij met dit project: “Met deze 48 appartementen biedt Heijmans de kleinere huishoudens waaronder o.a. de startende woningkoper een alternatief op de woningmarkt. Zo’n nieuw appartement voldoet aan alle nieuwste eisen van energiezuinigheid  en ligt op een mooie bereikbare locatie binnen onze gemeente. Het merendeel van de kopers komt uit Pijnacker of de randgemeentes. Dit project is een mooie aanvulling op het totale woningaanbod in de gebiedsontwikkeling Tuindershof.

 

 

Esther Fleers directeur van Heijmans Vastgoed is trots op de start van Tuindershof ZUID “Een mooie opgave waarmee we een hoop mensen blij hebben kunnen maken in hun zoektocht naar een geschikte woning. De belangstelling voor het project was dan ook enorm en we zijn blij met het in ons gestelde vertrouwen van de kopers. Met de start van de bouw zetten we daadwerkelijk de volgende stap om op deze plek een gezonde leefomgeving te realiseren. Iedereen wil wonen in een fijne buurt, een plek waar je je thuis voelt. Met Tuindershof ZUID biedt Heijmans betaalbare woningen voor de startende woningkoper.

 

Appartementen Tuindershof ZUID

 

Tuindershof ZUID

Tuindershof ZUID ligt in het zuidelijk deel van de gebiedsontwikkeling Tuindershof, op de hoek van de Tuindersweg en de Van Buijsenlaan, met prachtig uitzicht over de plas van Van Buijsen. Het energiezuinige appartementencomplex bestaat uit 2 gebouwen van ieder 3 woonlagen. Ieder gebouw bevat 24 appartementen die met 4 portiek entrees te bereiken zijn. Architectenbureau Van Manen tekent voor de dorpse architectuur van dit project. De woonoppervlaktes van de koopappartementen variëren tussen de 52 en 56 m2. Tuindershof ZUID biedt een betaalbare woning voor de kleine huishoudens waaronder o.a. de startende woningkoper. Alle woningen voldoen aan de laatste eisen van energiezuinigheid. Heijmans is eind maart de bouw gestart en verwacht de eerste appartementen medio 2023 op te kunnen leveren.  

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.